Prajitura crocanta

de Lau in Prajituri, 1 Feb 2011 | 6338 vizualizari

 

nu stiu denumirea de aia am numito asa,reteta o am de la mama mea

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 200g zahar
  • 200g ulei
  • 2 praf de copt
  • esenta de portocale
  • faina cat cuprinde(sa fie mai gros ca la chec)
  • 1 varf de sare
  • 1 lingura cacao
  • nuci
  • dulceata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura crocanta:

Se bat albusurile spuma cu un varf de sare,dupa care se adauga zaharul. Se bate in continuare, se adauga galbenusurile, uleiul incet ca la maioneza, praful de copt, esenta si faina. Se opresc 3 linguri din aluat, restul se pune in tava. Deasupra se pune un strat de dulceata de care aveti, cele 3 linguri se amesteca cu cacaoa, se framanta cu un pic de faina, dupa care se da prin razatoare deasupra la dulceata. Eu am dat si nucile prin razatoare, am dat la cuptor pana s-a rumenit. La sfarsit am pus si un pic de nuca de cocos

TIPS-URI

1

este foarte usoara de facut si este crocanta.este prima data cand o fac dar sigur am sa o mai fac

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura crocanta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

LUK 1

01.02.2011, 21:24

buna buna

mamaieelena 1

01.02.2011, 21:30

DIANA B 1

02.02.2011, 10:02

Tre' sa fie tare buna , dar asa mult zahar

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Printesa